Vinn Vad Du Vill – Din chans att arrangera ett evenemang i kulturhuset

Kulturhuset tar ett initiativ och låter dess besökare (heh) få en chans att arrangera ett evenemang i huset.

Hur coolt är inte det? Jag måste säga att denna chans är otroligt spännande och underhållande. Hur kul kommer det inte vara att får arrangera något i Kulturhuset? Säg att man har en dröm och nu är detta vad man behöver för att uppfylla den?

Allt som behövs göras är detta:

Vad skulle du göra hos oss om du fick önska dig helt fritt? Ta chansen att få din egen dröm förverkligad i Kulturhuset! Det mesta är möjligt, fast vi är ganska dåliga på att arrangera rymdfärder.
Tävlingen öppnar 8 december
Presentera ditt drömförslag med ett kort videoklipp (max 60 sekunder). Lägg upp det på YouTube eller Vimeo, och mejla länken till klippet till oss tillsammans med ditt namn, adress och telefonnummer. Senast 31 december vi ha ditt bidrag.

Så vad drömmer ni om att se arrangeras i Kulturhuset? Kanske du har en diktsamling du vill ställa ut, eller bilder, kanske en och en annan tavla? Eller känner du att man behöver bjuda in en artist, författare eller debattör? Kanske du har en tanke om en riktig bra fest man borde anordna, eller kanske något som är mer barnvänligt?

Vad det än är, se till att ta modet till dig och skicka in ett bidrag. Du har inget att förlora på det!

Redan nu finns det många bidrag man kan titta på. Kanske det kan inspirera dig att sätta dig ned och göra din egen? Isåfall kan du se alla bidragen här: Vinn vad du vill 

Sista anmälningsdag är den 31a december. Lycka till!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och märktes av Julyssa Diaz. Bokmärk permalänken.

Om Julyssa Diaz

Gör ibland för mycket, men jag älskar allt jag gör. Stolt redaktör av YAM magazine (http://yam-mag.com), en av de drivande krafterna bakom Open Mic Stockholm, student, författare, låtskrivare samt assistent. Jag är ung, jag är nu och jag är lite vilse. Men jag jobbar på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s