Inspirationskväll: Våga vara först, vägra va(ra sist)

Ikväll samlas några av Sveriges största hiphopnamn under ett och samma tak för att visa sitt ställningstagande mot rasism. På scen kommer det bjudas på liveframträdanden av Adam Tensta, Ison & Fille, Patoh Pooh, Popnotiq & Monkej, Stockholmssyndromet, S.T.I.C.S Poets och Nomad. Dessutom blir det debatt (med Martin Bentancourt som moderator), goodiebags och premiärvisning av filmen ”50 röster mot rasist”. Idén bakom inspirationskvällen kom ursprungligen från organisationen Peaceworks och därefter har 9 tjejer tagit tag i projektet: ”Vår tanke med denna kväll är att lyfta fram problemen vi brottas med i dagens Sverige där många unga känner sig diskriminerade. Vi vill uppmana och uppmuntra andra unga att engagera sig i kampen för ett samhälle fritt från rasism. Alla som uppträder och närvarar denna kväll står för denna kamp!”

Evenemanget äger rum på Lava klockan 18:30. Biljetterna är gratis och det finns ett fåtal kvar, så skynda och hämta i Kulturhusets infodisk/kassa!

Annonser

2 thoughts on “Inspirationskväll: Våga vara först, vägra va(ra sist)

    • Ja, det var nog precis det som var poängen med kvällen. Inte att stå upp för ett bra budskap, utan att peka ut alla andra som rasister…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s